Kızılcahamam Belediyesi Termal Pansiyon Evleri (Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı)

kızılcahamam belediyesi pansiyon

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Kızılcahamam Belediyesi Pansiyon Evleri konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Kızılcahamam Belediyesi Pansiyonu iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ TERMAL PANSİYONU NEREDE?

Adresi: Yenice Mah. Soğuksu Caddesi. Kızılcahamam Belediyesi Büyük Kaplıcası Yanı. Kızılcahamam – Ankara
Telefonu: 0312.736 1648
Harita:
Nasıl gidilir? Kızılcahamam Belediyesi’nin kaplıcaları – termal tesisleri bölgesine şahsi aracınızla ulaşım sağlayabilirsiniz. Pansiyon evler, kaplıcaların yanında bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Kızılcahamam Belediyesi Termal Tesisleri Pansiyon Evler olan bu otel, Belediye tarafından işletilmekle beraber, Kızılcahamam kaplıcalarında dinlenmek isteyen herkese açıktır.  2015 günlük kalma ve gecelik oda fiyatları iki kişilik oda için 75 TL’dir. Fiyata sabah kahvaltısı dahildir. İki kişilik odalarda termal su bulunmamaktadır. Dört kişilik odalarda küvet mevcuttur. Kablosuz internet bağlantısı bulunmaktadır. Bekar çiftlere ve nişanlılara hizmet vermemekte; evlilik cüzdanı gösterme şartı aranmaktadır. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Kızılcahamam Belediye pansiyonu hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

8 thoughts on “Kızılcahamam Belediyesi Termal Pansiyon Evleri (Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı)”

  1. Tamer NACAR

    Aile olarak 3 kişiyiz.Ağustos 15/ten sonra gelmeyi ve 15 gün kalmayı düşünüyoruz.Erken rezervasyon yaptırmadan yer bulabilirmiyiz..
    2 kişilik odada kişi başı ücreti75 tl’mi yoksa 2 kişi ücreti 75 Tl.mi aydınlatırsanız memnun olurum.

  2. ahmet yalçın

    04.09.2015 günü gelsek eşimle beraber kalacak odanız varmı termal havuz odadmı yoksa umum bir yerdemi bilgi verebilirseniz memnun olurum sevgilerimle.

  3. GÜLHAN

    15.11.2015 tarihinden itibaren 7 veya 10 gün iki kişi gelmek istiyoruz.Bu tarihlerde yeriniz var mıdır ve oda fiyatları kişi başı ne kadar dır?

  4. AHMET YILDIZOĞLU

    merhaba,
    16.01.2016 ve 17.01.2016 tarihlerinle eşimle gelmeyi düşünüyoruz. yeriniz mevcutmudur? oda fiyatı ne kadardır?

  5. Huseyin

    iki yetişkin iki çocuk 5 ve 12 yaşlarında, icinde termal su bulunan bir odada 14 eylül—17 eylül arasında 3 gece 4 gündüz kalsak ne kadar

  6. Kenan

    5 para etmez hıjyenden uzak bı yer fotolar ılk yapıldığı gun cekılmıs

  7. Kevser

    Merhabalar, 4 kişilik oda fiyatlarınizi öğrenebilir miyim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir