Ankara MKE Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatları)

mke

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Makine ve Kimya Endüstrisi misafirhane konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara MKE konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

MKE ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: MKE Sosyal Tesisleri – Ankara
Telefonu: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi sayılabilecek bir yerde ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu bu kurumun çalışanı olan tüm personel ve kamu personelleri yakınları yararlanabilmektedir. Tesisten yararlanabilmek için ilgili tesise başvuruda bulunması gerekmektedir. Misafirhaneden öncelikli olarak kurum personeli ve emeklileri yararlanmaktadır. 2023 oda fiyatları ve gecelik ücretleri kamu personeli için değişkenlik göstermektedir. Şu anda bu misafirhane faaliyette değildir. Ancak kurum personeline, konaklamada yardımcı olunarak başka kurum misafirhanelerine yönlendirme yapılmaktadır. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır.

Alternatif olarak KIRIKKALE MKE MİSAFİRHANESİ hakkında bilgi için tıklayınız

**  Ankara MKE misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir