Petek Kız Öğrenci Yurdu (Ücretleri – Adresi – Fiyatları)

petek kız öğrenci yurdu

Ankara öğrenci yurtları rehberinden Petek Kız Öğrenci Yurdu ücretleri – fiyatları, lokal yemek imkanları, oda tipleri, apart seçenekleri, ders çalışma salonları fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Petek Kız Öğrenci yurt iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

PETEK KIZ ÖĞRENCİ EVİ NEREDE?

Adresi: Öğretmenler Caddesi. Çukurambar. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.285 2600
Harita:
Nasıl gidilir? Çukurambar’dan geçen EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Bu tesisin tam adı Özel Yükseköğrenim Petek Kız Öğrenci Evi’dir. Bu yurt, Çankaya Üniversitesi’ne bağlı olarak hizmet vermektedir ancak tüm üniversitelerin öğrencileri yararlanabilmektedir. Kahvaltı ve akşam yemeği verilmektedir. Günlük oda temizliği, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, spor merkezi, güvenlik, otopark, sağlık hizmetleri, ücretsiz internet (wi-fi) mevcuttur. Her odada televizyon, mini buzdolabı, dahili hatlı telefon, kişiye özel çalışma masası, duşakabinli banyo ve WC yer almaktadır. Petek Kız Öğrenci yurt ücretleri – yurt fiyatları her yıl yurt yönetimince belirlenmektedir. Yurt başvuruları resmen müracaat ile yapılmalıdır. Yurt imkanları öğrencilere mahsustur. Bursu öğrenciler de yurttan yararlanabilmektedir. Ayrıca öğrenciler için apart daire imkanı da mevcuttur. Yurt yerine bireysel apartlarda kalmak da mümkün olabilmektedir. Apart daireler, kişi bazlı değildir. Bu tesis ayrıca Özel Arı Okulları iştiraki olarak hizmet vermektedir.

**  Petek Kız Yurdu bursu hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir