Tarım-İş Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

tarım-iş misafirhanesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Tarım – İş misafirhane konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Sağlık iş sendikası konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANKARA TARIM – İŞ SENDİKASI MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Zübeyde Hanım Mah. Setli Sok. İskitler. Altındağ– Ankara
Telefonu: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi bir yerde ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs, Metro) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Türkiye Orman, Topraksu Tarım ve Tarım Sanayi Sendikası Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu sendikanın üyesi olan tüm personel ve kamu personelleri yakınları yararlanabilmektedir. Konaklama ücreti aylık bilinmemektedir. Bu misafirhaneye Türk-İş konfederasyonu bağlı sendikaları üyeleri (-İş ile biten tüm sendikalar.) yararlanabilmektedir. Misafirhaneden yararlanabilmek için personelin bulunduğu sendika temsilcisine veya şubesine ulaşması gerekmektedir. Misafirhaneden öncelikli olarak üye ve yakınları yararlanacaktır. 4 katlı misafirhanenenin iki odası süit olmak üzere toplam 20 oda, 44 yatak, kahvaltı salonu, lobi ve 180 kişilik toplantı-düğün salonu bulunuyor.  Odalarda; tuvalet-banyo, saç kurutma makinesi, minibar, televizyon, gardrop, telefon, masa-sandalye mevcuttur. 2018 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır.

**  Ankara Tarım İşçileri Sendikası misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Tarım-İş Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Seyfi

    Merhaba Ordu Tarım ve Orman Müdürlüğünde çalışmaktayım. Oğlumun 28 Şubat 2019 tarihinde Mamakta sınavı vardır.27-28 şubat tarihleri arasında Eşim ve oğlum ben yer ayırmak istiyorum. Taraıma bilgi verilmesini rica ederim.

  2. Oğuz yıldız

    Köpek bağlasan durmaz. Personeli alakasız. Odalar ve mutfak pislik içinde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir