Nallıhan Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

nallıhan öğretmenevi

Ankara öğretmenevleri rehberinden Nallıhan öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Nallıhan öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

NALLIHAN ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Hacıbey Mah. Vatan Cad. Nallıhan – Ankara
Telefon Numarası: 0312.785 2374
Harita:
Nasıl gidilir: Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Nallıhan otobüsleri – minibüsleri ile Nallıhan Öğretmenevi’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Nallıhan Otogarı’ndan yürüyerek gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – Nallıhan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’dur. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Nallıhan Öğretmenevi günlük oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri kişi başı bilinmemektedir. 33 odalı öğretmenevinde, 24 saat sıcak su, wc, ücretsiz internet, tv, buzdolabı mevcuttur. Odalar tek kişilik veya iki kişiliktir. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma yapılmamaktadır.

 

*** MEB Haymana öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir