Kalecik Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

kalecik öğretmenevi

Ankara öğretmenevleri rehberinden Kalecik öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Kalecik öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KALECİK ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Ankara Cad. Cumhuriyet Meydanı. Kalecik – Ankara
Telefon Numarası: 0312.857 1643
Harita:
Nasıl gidilir: Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Kalecik otobüsleri – minibüsleri ile Kalecik Öğretmenevi’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Kalecik Otogarı’ndan yürüyerek gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – Kalecik Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’dür. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Kalecik Öğretmenevi günlük oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri kişi başı bilinmemektedir. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma yapılmamaktadır. Tesisin, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri yenebilecek restoranı – lokantası bulunmaktadır.

 

*** MEB Kalecik öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir