Akyurt Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

Ankara öğretmenevleri rehberinden Akyurt öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Akyurt öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

AKYURT ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Beyazıt Mah. Akyurt Belediyesi Binası. Akyurt – Ankara
Telefon Numarası: 0312.844 2583
Harita:
Nasıl gidilir: Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Akyurt otobüsleri – minibüsleri ile Akyurt Öğretmenevi’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Akyurt Otogarı’ndan yürüyerek gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – Akyurt Öğretmenevi Lokali’dir. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Akyurt Öğretmenevi günlük oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri kişi başı bilinmemektedir. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma yapılmamaktadır.

 

*** MEB Akyurt öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Akyurt Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı”

  1. hamdi karataş

    ankara akyurt’da 9 temmuz 2018 -6 ağustos 2018 tarihleri arasın da konaklamak istiyorum 05399530449

  2. KAMİL DUYMAZ

    KOLAY GELSİN 21.12.2021 SALI GÜNÜ AKYURT ‘ EŞİMLE SEYAHATİM OLACAK .SALIYI ÇARŞAMBAYA BAĞLAYAN GECE ÖĞRETMEN EVİNDE KALMAK İSTİYORUM. MÜSAİTLİĞİNİZ VE 2 KİŞİLİK ÜÇRET BİLGİSİ VEREBİLİRMİSİNİZ. İSTANBULDAN BELECEĞİM İBB DE MEMURUM.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir