Zonguldak Genel Maden-İş Sendikası Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

genel maden-iş misafirhanesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Maden-İş Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Genel Maden-İş konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ZONGULDAK MADEN-İŞ ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Keklik Pınarı Mah.Dikmen Cad. 906. Sokak No: 10 Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.476 1430
Harita:
Nasıl gidilir? Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’ne, Dışkapı Etlik Hastanesi’ne, Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne, AŞTİ’ye, Ulus ve Kızılay’a tek vasıtayla gidilebilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Türk İş Zonguldak Genel Maden-İş Sendikası Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu sendikanın üyesi olan tüm işçiler ve işçi statüsündeki kamu personelleri yararlanabilmektedir.  Bu misafirhaneye Türk-İş konfederasyonu bağlı sendikaların üyeleri (Tarım-İş, Belediye-İş, Orman-İş, Petrol-İş, Tekgıda-İş, Şeker-İş, Ağaç-İş, Teksif, Deriteks, Selüloz-İş, Basın-İş, Basisen, BASS, Çimse-İş, Kristal-İş, Türk Metal Sendikası, Dokgemi- İş, Tes-İş, Tezkoop-İş, Türk Koop-İş, Demiryol-İş, Tümtis, Türkiye Denizciler Sendikası, Hava-İş, Haber-İş, Sağlık-iş, Harb-İş, Toleyis Sendikası, Güvenlik-İş, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Yol-İş ve KKTC Sendikaları) yararlanabilmektedir.

**  Ankara Genel Maden İşçileri Sendikası misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

2 thoughts on “Zonguldak Genel Maden-İş Sendikası Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. deniz yol

    sayın yetkili ben TCDD işçi statüsünde çalışmaktayım ve demiryol iş sendikası uyesıyım …gecelik ucretınız ne kadar öğrenebilirmiyim..

  2. Önder TONGA

    Bugün itibarı ile konukevini 5 defa aradım. Resepsiyon görevlileriniz bir kez olsun bina dışına çıksın da etrafına baksın. O binada kalanlar hiç mi duyup rahatsız olmuyor. Üst tarftaki banan onlarca insan balkona çıktı.2 saattir binanız çatısında yavru kedi acı acı miyavlıyor. Bu kadar mı duyarsızlaştınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir