Sincan Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

sincan öğretmenevi

Ankara öğretmenevleri rehberinden Sincan öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Sincan öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

SİNCAN ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: İstasyon Mah. Erdal Sokak No: 12  Sincan-Ankara
Telefon Numarası: 0312.276 5960
Harita:
Nasıl gidilir: Trenle gelmek isteyenler için Sincan tren istasyonunda inerek, Ankaray – Ankara metrosu ile gelmek isteyenler için Sincan durağında inerek ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi Harikalar Diyarı Parkı EGO otobüsleri ile Sincan minibüsleri – dolmuşları ile de ulaşım sağlanabilmektedir.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C.MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – Sincan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’dur. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bu tesis 33 oda ve 66 yatak kapasiteli olup gerekli durumlarda ek yataklarla yatak kapasitesini artırabilmektedir. Odalarımızda 24 saat sıcak su, televizyon ve mini buzdolabı ile Wifi kablosuz internet hizmeti bulunmaktadır. Odaların tamamı 2 veya 3’er kişiliktir. Tek kişilik oda yoktur. Ayrıca Sincan Öğretmenevi restoranı, her gün farklı menüleri 8 tl gibi uygun bir fiyata konuklarına sunmaktadır. Sincan Öğretmenevi günlük oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri öğretmen olmayan devlet memurlarına 40 TL diğer vatandaşlara 45 TL’dir. Ücrete kahvaltı dahildir.

 

*** MEB Sincan öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

6 thoughts on “Sincan Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı”

  1. fatih

    rezervasyon ve fiyat alacaktım ama telefona ulasılmıyor acil dönüş yaparsanız sevinirim

  2. Adem

    Diyanette sinavim var yakinmidir acaba yeriniz diyanete

  3. Yasaryorulmaz

    29 Mayıs 2016 günü ayırmış olduğum yer için bilgi verirseniz sevinirim saat kaçta orda olmalıyım
    Saygılar

  4. Burhan

    Saat 10da Gel cem gecede kalcam ne kadar acaba

  5. Ferudun

    Tek

    kişilik fiyat nekadar yervarmı dönüş yapar
    Sanız sevinirim

  6. Ahmet Bahadır Beyoğlu

    Emekli Ast sb’yım.Yarın akşam akşam için yeriniz varmıdır, yardımcı olabilirseniz sevinirim, iyi çalışmalar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir