Etimesgut Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

Ankara öğretmenevleri rehberinden Etimesgut öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Etimesgut öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ETİMESGUT ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Etiler Mah. Mehmetçik Lisesi Yanı. Etimesgut – Ankara
Telefon Numarası:
Harita:
Nasıl gidilir: Etiler EGO otobüsleri ile Etimesgut minibüsleri – dolmuşları ile Mehmetçik Lisesi önünden geçen toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C.MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – ETİMESGUT ÖĞRETMENEVİ LOKALİ’dir. Bu öğretmenevinde konaklama imkanı bulunmamakla birlikte Etimesgut Öğretmen Lokali olarak, kafeterya hizmeti verilmektedir.

 

*** MEB Etimesgut öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

5 thoughts on “Etimesgut Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı”

  1. ETİMESGUT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

    İyi günler kolay gelsin etimesgut öğretmen evi olarak vermiş olduğunuz numara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü santral telefon numarasıdır ve bizde bu konu ile alakalı bölüm bulunmamaktadır yetkililerin bu sorunu dikkate alarak bir an önce cozmelerini ve gereginin yapılmasını rica ederim.

  2. Sn. Ankaradapansiyon.com yetkilileri vermiş olduğunuz telefon numarası İlçemiz Etimesğut Milli Eğitim Müdürlüğüne aittir. Bölümlerimiz arasında öğretmen evi ile ilgi bir bölüm bulunmamaktadır.
    Yetkililerin durumu ivedi bir şekilde çözüme ulaştırmasını önemle rica ederim…

  3. resul

    22 temmuzda aksam 7.30 11.00 arasi kina gecesi yapmak istiyorum. fiyat teklifi verebilirmisiniz

  4. sevim

    havaalanıdan oraya ulaşım nasıl olacak bide önceden rezervasyon mu yapmak gerekiyor

  5. Gönül akdut

    2 ağustos 2018 ve 5 ağustos 2018 arası 4 kişilik yer ayırtabilirmiyim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir