Çubuk Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

çubuk öğretmenevi

Ankara öğretmenevleri rehberinden Çubuk öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Çubuk öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ÇUBUK ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Yavuz Selim Mah. Duru Sok. Çubuk-Ankara
Telefon Numarası: 0312.837 2788
Harita:
Nasıl gidilir: Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Çubuk otobüsleri – minibüsleri ile Çubuk Öğretmenevi’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Çubuk Otogarı’ndan yürüyerek gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C.MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – Çubuk Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’dur. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir.  Çubuk Öğretmenevi günlük oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri öğretmen olmayan devlet memurlarına 40 TL diğer vatandaşlara 45 TL’dir. Ücrete kahvaltı dahil değildir. Tesis içerisinde restoran, berber, kuaför ve kafeterya bulunmaktadır. Çubuk Öğretmenevi restoranı yemekleri oldukça hesaplıdır. Kahvaltı ücreti öğretmen olmayanlara 5 TL. Öğle yemeği fiyatları yine öğretmen olmayanlara 7,5 TL’dir. Öğretmenler ise bu fiyatın daha azını ödemektedirler. Odalar ahşap lamine parke, kartonpiyerli, merkezi sistem kaloriferli, banyo, wc, lavabo,  kablosuz internet, 24 saat sıcak su, tv, telefon, minibar, uydu yayını bulunmaktadır.

 

*** MEB Çubuk öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir