Beypazarı Hakimevi – Uygulama Oteli (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

ankara üniversitesi beypazarı oteli

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Beypazarı Hakim Evi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Üniversitesi Beypazarı Uygulama Oteli konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

BEYPAZARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ OTELİ NEREDE?

Adresi: Abbaslar’ın Konağı – İstiklal Mah. Çınar Sok. Beypazarı – Ankara
Telefonu: 0312.763 3035
Harita:
Nasıl gidilir? Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Beypazarı otobüsleri – minibüsleri ile Beypazarı Öğretmenevi’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Beypazarı Otogarı’ndan yürüyerek gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Tam adı Ankara Üniversitesi Uygulama Oteli olan bu kurum tarihi Abbasların Konağı, Beypazarı Hakim Evi olarak hizmete girmiş daha sonra Beypazarı Belediyesi, Ankara Üniversitesi ve Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (ATGV) arasında protokol imzalanarak 2008’den itibaren Ankara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu (A.Ü. Beypazarı MYO) bünyesine işletilmesi amacıyla devredilmiştir.

 

*** Ankara Beypazarı Hakimevi misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir