Ankara Şeker Fabrikası Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

ankara şeker fabrikası

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Şeker Fabrikası Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Şeker Fabrikası konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ŞEKER FABRİKASI ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Ankara Şeker ve Makina Fabrikası. Etimesgut – Ankara
Telefonu: 0312.244 9055
Harita:
Nasıl gidilir? Etimesgut EGO otobüsleri ile Etimesgut Şeker Fabrikası –  Zırhlı Birlikler Tümen Komutanlığı minibüsleri ve dolmuşları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Hakkında bilgi: Tam adı Türkşeker Misafirhanesi olan bu tesis, Türkiye genelinde şeker fabrikaları, şeker makinesi fabrikaları ve alkol fabrikalarında çalışan Türkiye Şeker Fabrikaları personelinin konaklaması için hizmete sunulmuş tesistir.2015 oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri bilinmemektedir.

 

*** Ankara Şeker Fabrikası misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

8 thoughts on “Ankara Şeker Fabrikası Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Sıla

    2 kişilik oda fiyatı ve 7 kasım cumartesi musaitlik durumunuzu bildirirseniz sevinirim

  2. Recep

    iyi günler.ben gaziosmanpaşa üniversitesi 3. sınıf mekatronik mühendisliği öğrencisiyim.yazın tai stajım için kalacak yer arıyorum.eger yaza musait olursanız tek kişilik oda ve 1 aylık ücretini öğrenebilirmiyim?

  3. Saygılar Antalya da konaklama yada misafirhanenin varmı ben emekli şeker fabrikası kiziyim misafirhanenin den faydalanabilirmiyim misafir getirwbilirmiyim uzcretler bide telefon Rica etsem yada Marmaris bodrumda varmı saygılar cevap bekliyorum

  4. Cihat

    İyi gunler 2 kisilik oda fiyatini ogrenmek istiyorum cumartesi-pazar kalacagim

  5. BEN 25 .11.2016 ANKARAYA GELİYORUM 2 KİŞİLİK YER NE KADAR

  6. SEDA GEZER

    Merhaba sayın yetkili,

    Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde okuyorum. Ailem mezuniyet töreni için İzmir’den gelecek.Onları misafir edebileceğim bir yer arıyorum. Bizi tesisinize kabul edebilir misiniz? Eğer kabul ediyorsanız; 29 Haziran 2017 perşembe günü giriş yapıp cuma çıkış alacak şekilde tek gecelik, 3 kişilik (ve 2 kişilik) oda fiyatınız nedir? Kişi başı ücret ne kadardır? Sunulan hizmet nedir? Giriş çıkış saatlerinizi öğrenebilir miyim?

    Vaktiniz ve sabrınız için teşekkür ederim.

    Saygılarımla

    Seda Gezer

  7. Kadir

    10 haziran – 29 Haziran arası misafirhanenizde konaklamak istiyorum.
    fiyat nedir?

  8. veysel ankut

    merhaba şeker fabrikası emeklisiyim 1 haftalık misafirhanede kalmam lazım ücretiniz nedir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir