Ankara Meteoroloji Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

ankara meteoroloji

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Meteoroloji Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Meteoroloji Müdürlüğü konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

METEOROLOJİ MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Meteoroloji 9. Bölge Müdürlüğü, Haliç Sokak No:6 Kalaba. Keçiören – Ankara
Telefonu: 0312.359 8350
Harita:
Nasıl gidilir? Keçiören EGO otobüsleri ile veya Kalaba’dan geçen Keçiören minibüsleri ve dolmuşları ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü binasında inerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Meteoroloji Genel Müdürlüğü – Ankara Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Misafirhanesi olan bu merkezin 2015 oda fiyatları ve gecelik ücretleri meteoroloji personeli için 20 TL, devlet memurları için 25 TL diğer vatandaşlar için 30 TL’dir.

 

*** Ankara Meteoroloji misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

5 thoughts on “Ankara Meteoroloji Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Osman sağlamca

    28 mart gecesi sabah 5 te meteorolojinin misafir hanesine 3 arkadaş giriş yaptık her şey yolundaydı fakat 29 mart günü odaya girdiğinizde temizlik yapılmamıştı olabilir dedik temiz havlu istedik recepsion görevlisinden aldığımız cevap mümkün. değil veremeyiz dedi dilerseniz çıkış yapın dedi sizlere tavsiyem burayı tercih etmeyin ve yetkililerden ricam lütfen calışanlarınızı denetleyin çünkü sizlerin adınızı kotuluyolar ayrıca şikayetimi gerekli mercilere yapıcagımıda bildiririm

  2. Betül

    Gata hastanesine nekadar bi mesafedesiniz? Normal bir vatandaş olarak ocağın ilk haftasında 1 hafta konaklamam mümkünmü? Mümkünse rezervasyon nasıl yapılıyor? Ve fiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

  3. yaşlı

    Suadiye Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri, aile sıcaklığının yanı sıra yüksek fiziki standartlar ve insani değerleri ile sizleri bekliyor.

  4. Halimyilmaz

    selamun aleykum ben 8 buyuk bi cocuk la 7/23/2017 tarihinde bir gecelik konaklama yapabilirmiyim mumkunse fiati ile bildiriseniz memnun olurum

  5. Mehmet

    Meteoroloji genel müdürlüğünde staja başlayacağım aylık ücreti ne kadar acaba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir