Ankara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı

çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı misafirhanesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara ÇSGB Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Yunus Emre Mah. Kübra Sok. Pursaklar– Ankara
Telefonu: 0312.527 5128
Harita:
Nasıl gidilir? Pursaklar’a giden EGO otobüsleri ve Pursaklar minibüsleri – dolmuşları ile Yunus Emre Mahallesi’nden geçen toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Ankara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi olan bu sosyal tesiste her odada; mini buzdolabı, televizyon (40 kanal kapasiteli uydu), dahili telefon, wireless (kablosuz internet hizmeti), kaloriferli, merkezi klima soğutma sistemi, 24 saat sıcak su, banyo havlusu, el-yüz havlusu, ayak havlusu, tek kullanımlık terlik, sabun, şampuan mevcuttur. Oda ücretleri kurum personeli ya da devlet memuru olup olmamasına göre 25 TL ile 50 TL arasında değişmektedir. Odalar iki kişiliktir. Gecelik oda fiyatlarına kahvaltı dahildir.

 

*** Ankara Çalışma Bakanlığı misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

4 thoughts on “Ankara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı”

  1. Ramazan Güneşaçar

    Kahramanmaraş’ta Öğretim Üyesiyim. Mümkünse 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü (1 gece) misafirhanenizde kalmak istiyorum. Yeriniz var mıdır?
    Teşekkür ederim.

  2. Metin Karadağ

    Merhabalar,

    kamu görevlisi değilim normal vatandaşlar içinde misafir hanenizde yer oluyor mu?
    yaklaşık 10-11 gün kalacağım bilgi alabilir miyim?

    teşekkürler,

  3. mehmet akçay

    staj yapacak olan kız çocuğum için 1 aylık rezervasyon yapabilirmisiniz. Kendim devlet memuruyum günlük konaklama ücreti kaç TL. olabilir

    1. ismail

      staj yapacak olan kız çocuğum için 1 aylık rezervasyon yapabilirmisiniz. Kendim devlet memuruyum günlük konaklama ücreti kaç TL. olabilir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir