Hacı Bayram Veli Üniversitesi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

hacı bayram veli üniversitesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Misafirhanesi fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, oda gecelik ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Hacı Bayram Veli konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ NEREDE?

Adresi: Yücetepe Mah. 85. Cad. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.546 0182
Harita:
Nasıl gidilir? Kızılay’a, Necatibey Caddesi’ne yakın konumda bulunan bu misafirhane, Ankaray, Ankara Metrosu, EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı HBVÜ Misafirhanesi olan bu misafirhanede, üniversite öğrencileri, üniversite personeli, başka üniversitelerin öğretim üyeleri ile personelleri ve kamu personeline hizmet verilmektedir. Üniversite personeli dışındakilerinde hizmet alabildiği misafirhanede, kurum personeline indirim yapılmaktadır. Misafirhanenin restoranı bulunmakla beraber, şehirdışından gelen öğrenciler ve aileleri barınma sorununu halledene kadar geçici olarak konaklayabilmektedir. Odalar tek kişilik, iki kişilik veya suit oda olup, geniş ve ferahtır. Odalarda yatak, dolap, uydu televizyon, çalışma masası ve kanepe bulunmaktadır. Ayrıca misafirhanenin kafeterya, çamaşırhane, ütü, otopark, spor salonu, toplantı salonu hizmeti de mevcuttur. Odaların düzenli olarak temizliği ve bakımı yapılmaktadır. Güvenlikli olan tesis, 2022 yılında faaliyete geçmiş olup halen yeni olarak hizmet vermektedir. Yer ayırtma ve rezervasyon işlemi yapmayı unutmayınız. Zira çoğu zaman yoğun kapasite ile hizmet vermektedir. Rezervasyon telefonla veya e-posta ile yahut resmen yapılabilmektedir.

**  Hacı Bayram Veli Üniversitesi misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Hacı Bayram Veli Üniversitesi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. abdulkadir canbek

    merhaba iyi günler 15-16 eylül konuk evinizde boş yer varmı varsa fiyatını öğrenebilirmiyim,teşekür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir