Anıttepe Jandarma Sosyal Tesisleri (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

Ankara Orduevleri rehberinden Anıttepe Orduevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz TSK Anıttepe Jandarma Tesisleri iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANITTEPE JANDARMA ASKERİ TESİSLERİ NEREDE?

Adresi: Yücetepe Mah. Gençlik Cad. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.231 7336
Harita: Askeri alanların fotoğraf, resim, görsel ve haritalarının yayınlanması yasak olduğu için Anıttepe Lojmanları Haritasını yayınlayamıyoruz.
Nasıl gidilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri – EGO otobüsleri – minibüsleri ile Etimesgut’tan geçen dolmuşlara binerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Anıttepe Jandarma Sosyal Tesisleri Müdürlüğü olan Anıttepe Askeri Tesisler astsubay bölümü girişi, astsubay çavuş, astsubay kıdemli çavuş, astsubay başçavuş ve astsubay kıdemli başçavuş rütbelerindeki astsubaylar için hizmet vermektedir. Anıttepe Orduevi Subay bölümü asteğmen, teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbay, albay, general ve amirallere hizmet vermektedir. ve uzman erbaş bölümü uzman çavuş ve uzman onbaşılara hizmet vermek üzere ayrıdır. Ancak bu konukevinin aktif olup olmadığını önceden arayıp öğrenmeniz gerekmektedir. Zira sadece askeri gazino olarak da hizmet verebilmektedir.

*** Anıttepe Tesisleri hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Anıttepe Jandarma Sosyal Tesisleri (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. YUSUF BULUT

    Emekli uzman jandarma kalabiliyor mu kalmak için ne yapmamız gerekiyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir