Atatürk Üniversitesi Başkent Konukevi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

atatürk üniversitesi başkent konukevi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Atatürk Üniversitesi Ankara Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Başkent konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANKARA ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ NEREDE?

Adresi: Kültür Mah. İçel Sok. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.432 0381
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi konumda bulunan bu misafirhane, Ankara Metrosu, Ankaray ve EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Atatürk Üniversitesi Başkent Konuk Evi olan bu misafirhanede, Atatürk Üniversitesi personeli ve diğer misafirlerine hizmet verilmektedir. Üniversite personeli dışındakilerinde hizmet alabildiği misafirhanede, kurum personeline indirim yapılmaktadır. Misafirhanenin restoranı bulunmakla beraber zengin menüsü mevcuttur. 6 katlı 33 odalı 45 yataklı olan misafirhanede, 18’i double, 15’i single oda bulunmaktadır. Bu tesis, çeşitli sempozyum ve konferanslara katılmak üzere, bazıları jüri, doktora, ve diğer işleri için idari ve akademik personele hizmet vermektedir. Misafirhanede 24 saat sıcak su verilmektedir. Tüm odalarında Kablo TV yayını, dahili ve harici telefon, minibar, kablosuz Internet bulunmaktadır. Ayrıca Lobi alanı mevcuttur. 2018 yılı konaklama ücreti 70 – 130 tl’dir. (Günlük – gecelik).

**  Atatürk Üniversitesi Başkent misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir