Mamak Orduevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

Ankara Orduevleri rehberinden Mamak Orduevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Mamak Orduevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

MAMAK ORDUEVİ NEREDE?

Adresi: Mamak 4. Kolordu Misafirhanesi – 28. Tugay Misafirhanesi. Mamak – Ankara
Telefonu: 0312.369 5710
Harita: Askeri alanların fotoğraf, resim, görsel ve haritalarının yayınlanması yasak olduğu için Mamak Orduevi Haritasını yayınlayamıyoruz.
Nasıl gidilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri – EGO otobüsleri – minibüsleri ile Mamak’tan geçen dolmuşlara binerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Mamak Askeri Misafirhanesi Müdürlüğü olan Mamak Orduevi astsubay bölümü girişi, astsubay çavuş, astsubay kıdemli çavuş, astsubay başçavuş ve astsubay kıdemli başçavuş rütbelerindeki astsubaylar için hizmet vermektedir. Mamak Orduevi Subay bölümü asteğmen, teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbay, albay, general ve amirallere hizmet vermektedir. ve uzman erbaş bölümü uzman çavuş ve uzman onbaşılara hizmet vermek üzere ayrıdır. Ayrıca bekar askerler için Mamak Astsubay Bekar Misafirhanesi bölümü ayrıdır. Bekar astsubaylar bekarlar için olan bu orduevine yönlendirilmektedir.

*** Mamak Orduevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

3 thoughts on “Mamak Orduevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Erşan EKER

    kızım ankara üniversitesini kazandı. kayıt işlemleri için 18.09.2016 tarihinden itibaren bir hafta eşimle birlikte misafir alabilir miyim. ilginize teşekkürler

  2. Maridia Kunateh Adam

    Hacettpeliyim ama esim Iskoca’dan bu yazın 2hafta icin Türkiye geliyor.Acaba biz misafirhanenizde bu 2 hafta süresi Maanikuu miyiz?

  3. gül

    İyi günler 15 ağustos için 2 yetişkin 2 çocuklu 4 kişilik aile olarak 15 gün kalabileceğimiz odanız mevcut mu fiyat ne kadar olur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir