Ankara TRT Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı

ankara trt

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara TRT Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara TRT konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

TRT ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: TRT Genel Müdürlüğü Kreş ve Gündüz Bakımevi Binası Oran – Ankara
Telefonu:
Harita:
Nasıl gidilir? TRT Genel Müdürlüğü’ne giden EGO otobüsleri ve Oran Sitesi minibüsleri – dolmuşları ile Turan Güneş Bulvarı’ndan geçen toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı TRT Genel Müdürlüğü Sosyal Tesisleri olan bu tesiste yolu Ankara’ya düşen TRT ve kamu personeli ile vatandaşlar kalabilmektedir. 2016 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Tesis içerisinde çocuklar için kreş ve gündüz bakımevi bulunmaktadır. TRT personeli dışında diğer uygun görülen kamu personeli ancak yararlanabilmektedir. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Ankara TRT misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

8 thoughts on “Ankara TRT Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı”

  1. GÜLÇİN BOZKURT

    iyi çalışmalar trt misafirhanesinin telefon numarası sitenizde yanlış yazılmış olup, irtibat numaramız 0312 0312 tür. Düzeltmenin yapılmasını rica ederim

    1. IŞIK

      TRT MİSAFİRHANESİ KAPANDI, LÜTFEN GÜLÇİN BOZKURT İSİMLİ KİŞİNİN VERDİĞİ NUMARAYI ARAMAYINIZ. YURT HABERLER BİRİMİNİ MEŞGUL EDİYORSUNUZ GEREKSİZ YERE.

  2. Mehmet

    fiyat öğrenebilirmiyim

  3. huzur evi

    Suadiye Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri, aile sıcaklığının yanı sıra yüksek fiziki standartlar ve insani değerleri ile sizleri bekliyor.

  4. Melike

    Merhaba trt de staj yapicam 2 temmuzda basliyor kalacak yer bulamadim trt misafirhanenizde kalabilirmiyim acaba yardimci olursaniz cok sevinirim

  5. Dursun Kartal

    Emekli personel için iki kişilik oda ücreti ne kadar kahvaltı veriliyor mu

  6. Abdullah ÜREK

    Merhaba Efendim. Ben 60 yaşlarında TRT den erken emekli ve işitme özürlü MERSİN.de yaşıyan bır Emekli.yim.
    17 şubata Ankara Hacetepe hastanesine tedaviye geliyorum bır haftalık tedavım olacaktır.
    Eşimle beraber 2 kişilik Misafirhane mümkünmü? ücretler ne kadardır,Saygılarımla

  7. ahsen

    ARKADAŞLAR TRT MİSAFİRHANESİ KAPANDI HİZMET VERMİYOR. DAHİLİ NUMARASI DA YANLIŞ HABER DAİRESİ ORASI….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir