Türk Diyanet Vakıf-Sen Sendikası Ankara Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

türk diyanet vakıf sen

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Türk Diyanet Vakıf-Sen Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Türk Diyanet Vakıf-Sen konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

TÜRK DİYANET VAKIF SENDİKASI ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Kültür Mah. Dr. Meliha Eldem Sok. Kızılay – Ankara
Telefonu: 0312.431 1312
Harita:
Nasıl gidilir? Kızılay’dan geçen EGO otobüsleri, minibüsler ve diğer toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca Ankaray – Ankara metrosu ile kızılay istasyonunda inerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Türkiye Kamu Sen – Ankara Türk Diyanet Vakfı Sendikası Misafirhanesi bu merkez, Ankara’ya yolu düşen Türk Diyanet Vakıf-Sen üyesi Diyanet İşleri Başkanlığı personeli hem de Türkiye Kamu-Sen üyesi devlet memurları ve kamu personeli için otel – motel hizmeti vermektedir. 2015 oda fiyatları ve gecelik ücretleri Türkiye Kamu-Sen üyelerine 35 TL diğer vatandaşlar için 55 TL’dir. Fiyata kahvaltı dahildir. Bu konukevi, 4 yıldızlı otel konforunda hizmet vermekte olup, aile odası dahil olmak üzere toplam 75 yatak kapasitelidir. Tesis, Ankara’nın en merkezi konumunda yer almaktadır. gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Ankara Diyanet misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir