Demiryol-İş Sendikası Ankara Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

demiryol iş sendikası

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Demiryol-İş Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Demiryol-İş konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

DEMİRYOLİŞ ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Gazi Mah. Şenol Cad. Yenimahalle – Ankara
Telefonu: 0312.211 2303
Harita:
Nasıl gidilir? Yenimahalle yönüne giden EGO otobüsleri, minibüsler ve diğer toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca Ankaray – Ankara metrosu ile de aktarmalı olarak ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Türkiye Demiryol-İş Sendikası Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu sendikanın üyesi olan tüm işçiler ve işçi statüsündeki kamu personelleri yararlanabilmektedir.  Bu misafirhaneye Türk-İş konfederasyonu bağlı sendikaların üyeleri (Tarım-İş, Maden-İş, Orman-İş, Petrol-İş, Tekgıda-İş, Tes-İş, Ağaç-İş, Teksif, Deriteks, Selüloz-İş, Basın-İş, Basisen, BASS, Çimse-İş, Kristal-İş, Türk Metal Sendikası, Dokgemi- İş, Tes-İş, Tezkoop-İş, Türk Koop-İş, Haber-İş, Tümtis, Türkiye Denizciler Sendikası, Hava-İş, Petrol-İş, Sağlık-iş, Harb-İş, Toleyis Sendikası, Güvenlik-İş, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Belediye-İş ve KKTC Sendikaları) yararlanabilmektedir. 54 yatak kapasiteli tesisin odalarının hepsinde televizyon ve banyo bulunmaktadır. Odalar merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılmaktadır. Misafirhanede üyelere sabahları kahvaltı imkanı sunulmuştır. Gelmeden önce yer ayırtma – rezervasyon yaptırmak gerekmektedir.

**  Ankara Demiryolu İşçileri Sendikası misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Demiryol-İş Sendikası Ankara Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Mehmet Ünal

    Demiryolis sendika misafirhanesi Ankara ücreti ne kadardır.

  2. murat

    giriş ve çıkış saatlerinizi ögrenebilirmiyim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir