Haber-İş Sendikası Ankara Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

haber-iş sendikası

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Haber-İş Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Haber-İş konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

HABERİŞ ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Kubilay Sokak. Maltepe – Ankara
Telefonu: 0312.232 2838
Harita:
Nasıl gidilir? Maltepe yönüne giden EGO otobüsleri, minibüsler ve diğer toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca Ankaray – Ankara metrosu ile de aktarmalı olarak ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Türkiye Haber-İş Sendikası Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu sendikanın üyesi olan tüm işçiler ve işçi statüsündeki kamu personelleri yararlanabilmektedir.  Bu misafirhaneye Türk-İş konfederasyonu bağlı sendikaların üyeleri (Tarım-İş, Maden-İş, Orman-İş, Petrol-İş, Tekgıda-İş, Tes-İş, Ağaç-İş, Teksif, Deriteks, Selüloz-İş, Basın-İş, Basisen, BASS, Çimse-İş, Kristal-İş, Türk Metal Sendikası, Dokgemi- İş, Tes-İş, Tezkoop-İş, Türk Koop-İş, Demiryol-İş, Tümtis, Türkiye Denizciler Sendikası, Hava-İş, Petrol-İş, Sağlık-iş, Harb-İş, Toleyis Sendikası, Güvenlik-İş, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Belediye-İş ve KKTC Sendikaları) yararlanabilmektedir. 43 oda ve 100 yatak kapasiteli tesisin odalarının hepsinde televizyon ve banyo bulunmaktadır. Odalar merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılmaktadır. Misafirhanede üyelere sabahları kahvaltı imkanı sunulmuştır. Ayrıca misafirhanede üyelerin boş vakitlerini geçirebilmeleri için kafeterya bulunmaktadır.

**  Ankara Türkiye Telekomünikasyon, Posta, Telgraf, Telefon, İletişim, Bilişim, Çağrı Merkezi, Radyo, Televizyon İşçileri ve Hizmetlileri Sendikası misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

3 thoughts on “Haber-İş Sendikası Ankara Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. cevdet sürücü

    slm türktelekomdan emekli oldum hasta çocuğum vadar amaliyat olacak misafirhaneden yararlana bilirmiyim

  2. hasta bakıcı ankara

    Sitenizi çok sevdim tebrikler

  3. İbrahim

    Merhaba ben turktelekomda çalışıyorum annemle Ankaradayım hastaneye tedavi olmaya getirdim kişi başı ücret nekadar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir