Ankara Gençlik ve Spor Bakanlığı Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara GSB Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Gençlik ve Spor Bakanlığı konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: 19 Mayıs Stadyumu karşısı. Boks Eğitim Merkezi. Ulus – Ankara
Telefonu: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir? Ulus’a giden EGO otobüsleri ve Pursaklar minibüsleri – dolmuşları ile Ulus’tan geçen toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Ankara Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal Tesisleri olan bu tesiste yolu Ankara’ya düşen Bakanlık ve kamu personeli ile vatandaşlar kalabilmektedir. 2015 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Ankara Spor Bakanlığı misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Ankara Gençlik ve Spor Bakanlığı Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı”

  1. sedat Emiroğlu

    İyi günler 4/15 nisanda ankaraya gelecegim kütahya gençlik spor ilmudurlugunde özel güvenlik gorevlisiyim 2 kişi kalacağız fiyatlar nasıl yeme içme varmı yokmu bilgi verirmisiniz

  2. Ebrar

    Ben Safranbolu’da voleybolcuyum kalabilirmiyim 1 gece

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir