Ankara DHMİ Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

dhmi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara DHMİ Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Esenboğa Devlet Hava Meydanları konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

DHMİ ANKARA HAVALİMANI MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Ankara Esenboğa Havalimanı DHMİ Lojmanları ve Misafirhanesi. Esenboğa – Ankara
Telefonu:
Harita:
Nasıl gidilir? Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali – AŞTİ’den Esenboğa Havalimanı otobüsleri ile bu sosyal tesislere ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Ankara DHMİ Bölge Müdürlüğü –DHMİ Müdürlüğü Misafirhanesi – DHMİ Ankara Lojmanı olan bu merkez, Ankara’ya gelen Hava Meydanları personeli için hizmet vermektedir. DHMİ Lojmanları da aynı yerleşke içerisinde yer almaktadır. 2015 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Ankara DHMİ lojman ve misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

4 thoughts on “Ankara DHMİ Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. metin

    Biz istanbuldan düğün için geliyoruz yer sıkıntımız var 2 gece kalacağız yardımcı olabirseniz tşk

    1. orhan

      slm ben özel g g yım dhmi de calışıyorum misafırhanenızden yararlanab9ılırmıyım 14 gunluk tşk

  2. fatma

    Üniversite öğrencisiyim kyk belli olasıya kadar misafirhanenizde kalabilir miyim ?

  3. Ahmet yağmur

    Selamlar, Esenboğa havaalanında iki yetişkin ve iki çocuk (15, 17 yaşlarında) 21. Ağustos akşamı konaklama ihtiyacımız bulunmaktadır! Bu yüzden 2 odanızın mevcut olup olmadığını ve varsa rezervasyon işlemini yapmanızı rica ederim,
    Ahmet Yağmur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir