Kazan Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

kazan öğretmenevi

Ankara öğretmenevleri rehberinden Kazan öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Kazan öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KAZAN ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Satı Kadın Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad. Kazan Belediyesi Binası. Kazan – Ankara
Telefon Numarası:
Harita:
Nasıl gidilir: Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Kazan otobüsleri – minibüsleri ile Kazan Öğretmenevi’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Kazan Otogarı’ndan yürüyerek gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – Kazan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’dur. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Kazan Öğretmenevi günlük oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri kişi başı 15 TL’dir. Tek kişilik oda bulunmamaktadır.

 

*** MEB Kazan öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Kazan Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı”

  1. mürüvvet

    merhabalar tel numaranızı ulaşamadım 24 ağustos ve 18 eylül arasında misafirhaneniz müsait midir yardımınızı rica ederim

  2. ” KAZAN ÖĞRETMENEVİ Mİ? ” DİYE SORDUM. …ÖĞRETMENEVİ’Nİ ARADIYSANIZ, YANLIŞ ARADINIZ BEYEFENDİ ! … DİYEREK YÜZÜME KAPATTI.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir