İlksan Deha Otel – İlksan Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

ilksan misafirhanesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara İlksan Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara İlksan konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

İLKSAN MİSAFİRHANESİ İLKSAN DEHA OTEL NEREDE?

Adresi: Çamlıtepe Mah. Taşkent Sok. Kurtuluş – Ankara
Telefonu: 0312431 3411
Harita:
Nasıl gidilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi Kurtuluş EGO otobüsleri, Kurtuluş minibüsleri ile ulaşım sağlanabileceği gibi Ankaray – Ankara metrosu ile Kurtuluş istasyonunda inerek kolayca ulaşım sağlanabilir. Trenle gelmek isteyenler için TCDD Kurtuluş İstasyonu’nda indikten sonra ulaşım sağlanabilir. Otel, Kurtuluş Tren Garı’na yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Misafirhanesi olan bu otel, Sınıf öğretmenlerine ek olarak herkese hizmet vermektedir. Önceleri İlksan Öğretmenevi olarak hizmet veren bu tesis daha sonra otelleşerek, İlksan Deha Otel adını alıp Ankara’ya yolu düşen herkese hizmet vermeye başlamıştır.

 

*** Ankara İlksan misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

3 thoughts on “İlksan Deha Otel – İlksan Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. MUSTAFA ÇINAR

    İyi çalışmalar.

  2. KENAN

    ÇİFT KİŞİLİK 20 GECELİK FİYAT NEDİR ACABA EŞİMLE KALACAĞIZ

  3. Ozgul

    Kızım 4 ay kızılayda dershaneye gidecek.indirimli fiyat alabilirmiyim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir