Gölbaşı Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

gölbaşı öğretmenevi

Ankara öğretmenevleri rehberinden Gölbaşı öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Gölbaşı öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

GÖLBAŞI ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Gölbaşı 75. Yıl Öğretmenevi –  Sahil Caddesi. Gölbaşı -Ankara
Telefon Numarası: 0312.484 7274
Harita:
Nasıl gidilir: Ankara Caddesi – Gölbaşı Belediyesi minibüsleri ve dolmuşları ile EGO otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Atatürk Sahil Yolu’ndan geçen minibüslerle de varış yapılabilir.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C.MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – Gölbaşı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’dur. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir.  Gölbaşı Öğretmenevi günlük oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri öğretmen olmayan devlet memurlarına 70 TL diğer vatandaşlara 80 TL’dir. Ücrete kahvaltı dahil değildir. Tesis içerisinde restoran, berber, kuaför ve kafeterya bulunmaktadır.

 

*** MEB Gölbaşı öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir