Ankara Tusaş – TAI Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

tusaş misafirhanesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara TAI Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara TAI konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

TUSAŞ – TAI ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: TUSAŞ- Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Fethiye Mahallesi, Havacılık Bulvarı. Akıncı. Kazan – Ankara
Telefonu: 0312.811 1800
Harita:
Nasıl gidilir? Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Kazan otobüsleri – minibüsleri ile Kazan’a geldikten sonra, TUSAŞ – Akıncı yönüne giden toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.
Hakkında bilgi: Tam adı Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Misafirhanesi olan bu kurum 160 Yatak kapasiteli, restoran ve konferans salonuna sahiptir. Alışveriş merkezi, cami, tenis kortu, kondisyon merkezi, sauna ve voleybol/basketbol sahası içeren Kapalı Spor Salonu, kreş ve anaokulu mevcuttur. Tusaş – TAI lojmanları da bu yerleşke içerisinde yer almaktadır. 2015 için günlük kalma ve gecelik oda fiyatları bilinmemektedir. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Ankara TAI misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

3 thoughts on “Ankara Tusaş – TAI Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Hakan

    Ankara tai misafir hanesi günlük konaklama bedeli nedir?

    1. RAMAZAN DOĞRUÖZ

      OĞLUM TAİ DE STAJ YAPACAKTIR.KAZANDA UÇAK BÖLÜMÜNDE 1.SINIF ÖĞRENCİSİDİR.TAİ MİSAFİRHANESİNDE KALABİLİR Mİ?ŞARTLAR NELERDİR?

  2. Sadece TAI TUSAŞ

    Sadece TAI ve TUSAŞ personelleri kalabiliyormuş. Harici kimseye kalma izni yokmuş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir