Başkent Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

başkent öğretmenevi

Ankara öğretmenevleri rehberinden Başkent öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Başkent öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

BAŞKENT ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Konya Yolu Üzeri. Gazi Hastanesi Karşısı. Teknikokullar. Beşevler. Çankaya – Ankara
Telefon Numarası: 0312.212 9640
Harita:
Nasıl gidilir: Başkent Ögretmenevi otobüs terminaline (AŞTI) 500 metre, Ankara tren garına 1 km, Hava alanı servis noktasına 1 km mesafededir.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C.MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – Başkent Öğretmenevi’dir. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bu tesiste hamam, fitness, sauna, 24 saat sağlık hizmeti, açık bahçe, kafeterya, alkolsüz ve alkollü içecek servisi verilen Topkapı Restaurant, okuma salonu, berber ve kuaför ve toplantı salonu hizmeti verilmektedir. Ayrıca Beşevler Öğretmenevi veya Çankaya Öğretmenevi olarak da bilinmektedir.

 

*** MEB Başkent öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Başkent Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı”

  1. ahmet koyuncu

    merhaba, ben pazartesi için yeriniz olup olmadığını öğrenmek istemiştim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir